KINIK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kimya Teknolojisi Alanı öğretmenleri Kınık, Bergama ve Dikili bölgesinde bir ilke imza attı. Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer derelioğlu gazetemize yaptığı açıklamada '...

Özgürses Gazetesi
09:41 -
Abone ol
KINIK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kimya Teknolojisi Alanı öğretmenleri Kınık, Bergama ve Dikili bölgesinde bir ilke imza attı.

Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer derelioğlu gazetemize yaptığı açıklamada ‘Okulumuz Kimya Teknolojisi Alanı öğretmenleri ve öğrencileri Koronavirüs salgını sürecinde el dezenfektanı, kolonya, sıvı sabun, çamaşır suyu vb. koruyucu ürünler üreterek pandemi sürecinde kamu kurumlarına ve halka hizmet vermeye başlamıştır. Okul binasından bağımsız olarak inşa edilen üretim tesisinde Kimya Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından steril ve güvenilir bir ortamda piyasanın çok altında ve çok daha kaliteli el dezenfektanı, kolonya, sıvı sabun, çamaşır suyu vb. üretmektedir. Ayrıca okulun ilerleyen zamanlarda temizlik ürünlerinde ürün çeşitliliğini arttırmayı hedeflemektedir. Okul Sağlık Bakanlığı’nın 05 Temmuz 2020 tarihli Bilimsel Danışma Kurulu çalışması olarak kurumlarımıza gönderdiği COVİD-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi doğrultusunda okullarımızın özellikle de pansiyonlu okullarımızın ihtiyaç duyduğu el dezenfektanı, sıvı sabun, yüzey dezenfektanı, kolonya, el dezenfektanı aparatları  ihtiyaçlarının tamamını karşılamaktadır.Bu süreçte kurumlarımızın ve halkımızın okulumuza öğretmen ve öğrencilerimize desteklerini bekliyoruz.” Dedi.