Babalar gününde en anlamlı ziyaret

Babalar günü nedeni ile Bergama’daki şehit babaları ziyaret edildi. Bu güne özel en anlamlı ziyaretlerden birisi Bergama’da yapıldı. Ziyaretler Belediye Başkanı Hakan Koştu ve belediyenin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından iki ayr...

Özgürses Gazetesi
05:34 -
Abone ol
Babalar gününde en anlamlı ziyaret

Babalar günü nedeni ile Bergama’daki şehit babaları ziyaret edildi. Bu güne özel en anlamlı ziyaretlerden birisi Bergama’da yapıldı. Ziyaretler Belediye Başkanı Hakan Koştu ve belediyenin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından iki ayrı koldan gerçekleştirildi.   

Cefalar babaların baş tacı şehit babaları Bergama’da yalnız bırakılmadı. Her bir şehit babası için “Sizler Başımızın tacısınız” diyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, şehit babalarını evlerine kadar giderek bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. Ziyaretlere Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar’da eşlik etti. Başkan Koştu Bergamalı şehit Turgut Erçevik’in babası Şeref Erçevik’i ardından şehit Serkan Eroğlu’nun babası İbrahim Eroğlu’nu evlerinde ziyaret ederek, babalar gününü kutladı. Aynı saatlerde Belediye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarağından da Bergama’daki diğer şehit babalarına ziyaret gerçekleştirildi. Her bir şehit babasına günün anlamına binaen çiçek takdim edildi, babalar günü kutlandı.

BAŞKAN KOŞTU; “VATAN SİZE MİNNETTARDIR”

Şehit Babaları’na yönelik yapılan ziyaretleri “Vatan şehitlerimize ve babalarına minnettardır” sözleri ile değerlendiren Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Doğdukları ilk günden vatan ve millet sevgisiyle evlatlarını yetiştiren her bir babamıza yürekten teşekkür ediyorum. Vatan savunmasında gözünü kırpmadan canını feda eden şehit evlatlarının acısını ‘Vatan sağolsun’  gururu ile yüreklerinde taşıyan babalar için ne desek, ne anlatsak duygularına ifade bulamayız. Şehitlerimizin her bir babası ve aileleri bizim baş tacımızdır. Babalar gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.