ALİAĞA MASTERLER İFTARDA BULUŞTU

Antalya’da yapılan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Türkiye Şampiyonası’nda dördüncü olarak ilçemizibaşarıyla temsil eden Aliağa Masterler iftar yemeğinde buluştu. Köfteci Ramiz’de düzenlenen iftar organizasyonu...

Özgürses Gazetesi
03:48 -
Abone ol
ALİAĞA MASTERLER İFTARDA BULUŞTU

Antalya’da yapılan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Türkiye Şampiyonası’nda dördüncü olarak ilçemizibaşarıyla temsil eden Aliağa Masterler iftar yemeğinde buluştu.

Köfteci Ramiz’de düzenlenen iftar organizasyonuna Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fahrettin Alkış, Aliağa Masterler Derneği Başkanı Uğur Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve eşlerikatıldı.

İftar yemeğinde konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Masterler Derneği’nin bu nazik davetine teşekkür ettiğini söyleyerek böyle güzel bir ayda bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.

Aliağa Masterler Başkanı Uğur Eren ise, Ramazan ayında bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Birbirimizi çok yakından tanıyan eski sporcular olarak bir aile çatısı altında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel ortamımızı iftar yemeğinde bir araya gelerek perçinledik. Yeni sezonda da başarılı çalışmalara imza atarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Davetimizi kırmayarak iftar programımıza katılan Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.