TÜPRAŞ’TAN UÇURTMA ŞENLİĞİ

Tüpraş İzmir Rafinerisi’nin ‘Mutlu Atıklar’ projesi kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliği’nin bu yıl 6.sı gerçekleştirildi. Aliağa sahil bandında yapılan şenlikte vatandaşlara 3 bin 500 adet uçurtma dağıtıldı.   ...

Özgürses Gazetesi
10:09 -
Abone ol
TÜPRAŞ’TAN UÇURTMA ŞENLİĞİ

Tüpraş İzmir Rafinerisi’nin ‘Mutlu Atıklar’ projesi kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliği’nin bu yıl 6.sı gerçekleştirildi. Aliağa sahil bandında yapılan şenlikte vatandaşlara 3 bin 500 adet uçurtma dağıtıldı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan uçurtma şenliğine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Tüpraş İzmir Rafinerisi Müdürü Şahin Çalbıyık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Güzel havayı fırsat bilen çocuklar aileler birlikte uçurtma şenliğine akın ederek, keyifli bir gün geçirdi. UçurtmaŞenliğine katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar davatandaşlarla birlikte uçurtma uçurdu.

 

Tüpraş İzmir Rafinerisi olarak ‘Mutlu Atıklar’ projesini 2008 yılında başlattıklarını belirten Tüpraş İzmir Rafinerisi Müdürü Şahin Çalbıyık, “Mutlu Atıklar projesi geri dönüşebilir atıkların çöplerden ayrı tutulmasıdır. Uçurtma Şenliği’nin de amacı bu projeye biraz daha fazla dikkat çekmek. Bu şenlik için 19 Mayıs gününü de özellikle seçtik. Bugün hem Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz hem de şenliğimizi gerçekleştiriyoruz. 6.sını düzenlediğimiz uçurtma şenliğine vatandaşlarda büyük bir ilgi gösterdi. Bugüne kadar bir ay boyunca Aliağa’daki okulları gezdik, projemiz hakkında öğrencileri ve öğretmenlerimizi bilgilendirdik. Bu günkü şenlikte yaklaşık 3 bin tane uçurtma dağıttık” diyerek, şenliğe katılım gösteren herkese teşekkür etti.