23 NİSAN ALİAĞA’DA COŞKUYLA KUTLANACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da çeşitli etkinlikler ile kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Aliağa’da birbirinden farklı ...

Özgürses Gazetesi
04:08 -
Abone ol
23 NİSAN ALİAĞA’DA COŞKUYLA KUTLANACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Aliağa’da birbirinden farklı etkinlik düzenlenecek. 23 Nisan Cumartesi sabahı saat 10. 00’da İlçe Milli Eğitim çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayacak olan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla birlikte Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesiyle devam edecek.

Kutlamalar Mehmet Saka İlkokulu’nda düzenlenecek programla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak olan program protokol konuşmaları ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kutlama mesajının okunmasından sonra program dans gösterileri, halk oyunları ile ritim gösterileri ile devam edecek. Ayrıca resim, şiir, kompozisyon ve atletizm yarışmalarının da ödül töreni gerçekleştirilecek. Havanın yağışlı olması durumunda, ‘Çelenk sunma töreni’ aynen uygulanacak, kutlama programı aynı saatte TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak.