Sahadan 3-1 galip ayrılan Bergama Belediyespor sevinç yaşattı

Kendi sahasında Siirt İl Özel İdare Spor ile karşılayan Bergama Belediyespor sahadan galip ayrılan taraf oldu. Üst üste yaşadığı olumsuzlukların ardırdan sahada adeta devleşen Bergama Belediyespor 3-1'lik maç skoru ile taraftarına büyü...

Özgürses Gazetesi
11:49 -
Abone ol
Sahadan 3-1 galip ayrılan Bergama Belediyespor sevinç yaşattı

Kendi sahasında Siirt İl Özel İdare Spor ile karşılayan Bergama Belediyespor sahadan galip ayrılan taraf oldu. Üst üste yaşadığı olumsuzlukların ardırdan sahada adeta devleşen Bergama Belediyespor 3-1’lik maç skoru ile taraftarına büyük bir sevinç yaşattı.
14 Eylül Stadyumu’nda saat 13.00 de başlayan maçı Bergama Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Canoğlu ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izledi.
Sahada üstünlüğü elinde tutan ve taraftara büyük bir sevinç yaşatan Bergama Belediyespor’u tebrik eden Başkan Koştu, “Sporcularımızı, teknik heyet ve yönetim kurulumuzu bu başarılarından dolayı kutluyorum. Büyük Bergamaspor ailesi, taraftarı ve şehir halkıyla bir bütündür. Bergama Belediyespor’umuzu hak ettiği yere getireceğiz” dedi.