GEMİSANDER BAŞKANI KAMİL ÖNAL’DAN KORONAVİRÜS DEĞERLENDİRMESİ!

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal, vatandaşlara “Mecbur değilseniz lütfen evinizden çıkmayın” çağrısında bulundu. Koronavirüsün yayılma hızını yavaşlatma ve hastalığı tamamen kontrol altına alma ...

Özgürses Gazetesi
01:50 -
Abone ol
GEMİSANDER BAŞKANI KAMİL ÖNAL’DAN KORONAVİRÜS DEĞERLENDİRMESİ!

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal, vatandaşlara “Mecbur değilseniz lütfen evinizden çıkmayın” çağrısında bulundu.

Koronavirüsün yayılma hızını yavaşlatma ve hastalığı tamamen kontrol altına alma mücadelesinde insanların mümkün olduğunca az sokağa çıkmasının ve temastan kaçınmasının önemine değinen Başkan Kamil Önal, Ülkemiz normale dönünceye, virüs kontrol altına alınıncaya kadar biraz sabır gösterelim. Evlerimizde kalalım. Bu virüsün şakası yok. Mecbur değilseniz dışarı çıkmayın” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsle mücadele kapsamında açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ne destek verdiklerini belirten Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Başkanı Kamil Önal, bu salgının her türlü üstesinden geleceğimize olan inancımız sonsuz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsle mücadele kapsamında açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’yle birlikte üretim ve ihracatın devamlılığının sağlaması, istihdamda yaşanabilecek kayıpların önüne geçilebilmesi ve ticari hayatın canlılığını korunması açısından büyük katkı sağlayacaktır” dedi.