ODALARDA KONGRE TAKVİMİ BELLİ OLDU!

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurul tarihleri belli oldu. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kur...

Özgürses Gazetesi
11:08 -
Abone ol
ODALARDA KONGRE TAKVİMİ BELLİ OLDU!

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurul tarihleri belli oldu.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurul ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilana göre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın Genel Kurul Toplantısı 8 Ocak Pazartesi günü, saat 14.00’de Odanın hizmet binasında, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise aynı gündem maddeleri ile 14 Ocak Pazar günü, saat 11.00’de Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Genel Kurul Toplantısı ise 07 Ocak Pazar günü, saat 11.00’de Aliağa Belediyesi Düğün Salonu’nda (Çarşamba Pazarı Karşısı), çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gündem maddeleri ile 14 Ocak Pazar günü, Saat 11.00’ de aynı adreste yapılacak.

Eylül ayında toplanan Bakanlar Kurulu’nda tüm ülkede yapılacak olan TOBB’a bağlı oda ve borsalarda seçimlerin ertelenmesi kararlaştırılmış, karar Resmi Gazete’de yayınlanmıştı. Buna göre, Kasım ayında yapılması gereken Aliağa Ticaret Odası seçimlerinin ise 2018’in Nisan ayında yapılması planlanıyor.