ALİAĞA ŞEHİT KEMAL’DE 3 PKK YANDAŞI GÖZALTINA ALINDI !

Aliağa'da  öğle saatlerinde PKK terör örgütüne yönelik  gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK-PYD-YPG'ye yardım ve yataklık, terör eylemlerine destek ...

Özgürses Gazetesi
05:59 -
Abone ol
ALİAĞA ŞEHİT KEMAL’DE 3  PKK YANDAŞI GÖZALTINA ALINDI !

Aliağa’da  öğle saatlerinde PKK terör örgütüne yönelik  gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK-PYD-YPG’ye yardım ve yataklık, terör eylemlerine destek sağlayarak sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yapmak, terör örgütünü övücü söylemlerde bulunmak ve meydana gelen terör olayları sonrasında terör örgütünü destekleyen açıklamalar yapmak suçlarını işledikleri gerekçesiyle bazı kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Aliağa’nın Yukarı Şehit kemal ve Aşağı Şehit kemal mahallelerinde bugün saat 07.00’de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, M.A., M.K. ve M.S.A. gözaltına alındı. Jandarma Asayiş Komando Timleri ve Jandarma Asayiş Timleri de operasyona destek verdi.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, terör örgütü propagandasında kullanılan ve terör örgütünü simgeleyen 6 bez parçası, bir adet ruhsatsız av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 3 tablet bilgisayar, 1 fotoğraf makinesi, 1 diz üstü bilgisayar, 5 kamera kayıt kaseti, 23 CD, 1 flash bellek ve 1 harici hard disk ele geçirildi.