BERTO’DA DEVİR TESLİM YAPILDI

Bergama Ticaret Odası'nda görev devir teslimi yapıldı. 5 ve 12 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen seçimler sonucunda Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı olarak seçilen Tahir Erdoğan ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Lütfi K...

Özgürses Gazetesi
02:44 -
Abone ol
BERTO’DA DEVİR TESLİM YAPILDI

Bergama Ticaret Odası’nda görev devir teslimi yapıldı. 5 ve 12 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen seçimler sonucunda Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı olarak seçilen Tahir Erdoğan ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Lütfi Kolat, önceki dönem Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak ve önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’den görevi devraldı.
Törende konuşan önceki dönem BERTO Meclis Başkanı Işıldak; “Meclisimiz, yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve oda çalışanlarımız ile birlikte çok başarılı işlere imza attığımıza inanıyor, bunun için teşekkür ediyor ve yeni dönemin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Önceki dönem BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Ürper; “Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak yıllarca meclisimiz, üyelerimiz ve oda çalışanlarımız ile bir bütün olarak çalıştık. Bu uyum sayesinde birlikte çalıştık. Yeni dönemde, Bergama Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu ve Meclis’inin hem odamızı, hem de bölgemizi daha ileriye taşıyacağından şüphem yok. Yıllarca birlikte çalıştığım Yönetim Kurulu’ndaki ve Meclis’teki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Görevi, önceki dönem Meclis Başkanı Erol Işıldak’tan devralan BERTO Meclis Başkanı Tahir Erdoğan; “Hem Bergama Ticaret Odası, hem de bölgemiz için başarılı adımlar atacağımıza inanıyor ve önceki dönem Meclis ve Yönetim Kurulu’muza tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözü BERTO Başkanı Lütfi Kolat’a bıraktı.
Kolat; “Neredeyse Cumhuriyet ile yaşıt olan, 1 asırlık odamızın yönetim kurulunu devralmak bizim için çok gurur verici olmasının yanında ciddi bir sorumluluğun omuzlarımıza yüklenmesi anlamına geliyor. Meslek komitelerimiz, meclisimiz ve yönetim kurulumuz, odamızı ve bölgemizi ileriye taşımak için bu göreve talip olmuş kişilerden oluşuyor. Artık hep birlikte, bir uyum içinde çalışacağız. Bir bütün olarak ortaya çıkacak olan sinerjiyle oda üyelerimize verecek olduğumuz hizmet kalitesinin daha yukarıya çıkacağından eminiz. Yönetim kurulumuz, görev sorumluluk alanımız olan Bergama, Dikili ve Kınık’ın hak ettiği konuma ulaşmasını kendisine misyon edinmiştir. Önceki dönem Meclis ve Yönetim Kurulu’ndaki çalışma arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” dedi.