BERTO’DAN AKŞİT TETİK’E 60. YIL KUTLAMASI

Ticari hayatında 60. Yılını tamamlayan Akşit Tetik’e Bergama Ticaret Odası yönetimi sürpriz ziyaret yaptı. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Akçay, Yönetim Kurulu ...

Özgürses Gazetesi
12:11 -
Abone ol
BERTO’DAN AKŞİT TETİK’E 60. YIL KUTLAMASI

Ticari hayatında 60. Yılını tamamlayan Akşit Tetik’e Bergama Ticaret Odası yönetimi sürpriz ziyaret yaptı.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç ve Gonca Harman, Macit Gönlügür, Akşit Tetik’in 60. Yılını kutlamak üzere yerinde ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, ticari hayatta 60 yıl boyunca büyük başarı göstererek yoluna devam eden Akşit Tetik’i Yönetim Kurulu olarak tebrik ettiklerini belirtti. Plaket takdimi ve pasta kesiminin ardından Akşit Tetik geçmiş deneyimleri hakkında konuştu.

İşine çok zor şartlar altında başladığını ancak zorlukların onu hiçbir zaman yıldırmadığını aksine işini çok severek yaptığını söyledi. Sanat lisesinden mezun olduktan sonra sürekli yoğun olarak çalıştığını belirten Tetik, birçok başarılı projeye imza attığını ve şuanda bile işini icra ettiğini belirtti. Yoğun çalışmalarının yanında müziğe olan ilgisinden de hiçbir zaman vazgeçmediğini ve sürekli aktif olduğunu söyleyen Tetik, Macit Gönlügür ile birlikte yaptıkları müzikler hakkında konuştu.

Yapılan ziyaret sonunda toplu fotoğraf çekildikten sonra ziyaret sonlandırıldı.