ALOSBİ KAPILARINI AÇTI

Türkiye'nin parlayan yıldızları arasında yer alan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, imkanlarını kobilere açıyor. Organize Sanayi Bölgesi içinde kurulacak olan orta ölçekli sanayi sitesinde 120 adet işyeri kurulması planlanıyor. 10 Milyo...

Özgürses Gazetesi
01:26 -
Abone ol
ALOSBİ KAPILARINI AÇTI

Türkiye’nin parlayan yıldızları arasında yer alan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, imkanlarını kobilere açıyor. Organize Sanayi Bölgesi içinde kurulacak olan orta ölçekli sanayi sitesinde 120 adet işyeri kurulması planlanıyor.

10 Milyon metre kare büyüklüğe sahip olan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi ‘de ( ALOSBİ ) 500 Bin metre kare alan üstüne kurulması planlanan  orta ölçekli sanayi bölgesi yatırımcılara kapılarını açıyor. 120 adet kurulacak olan iş yeri, 362 ALOSBİ katılımcısı ulusal ve uluslararası fabrikanın tedarikçi olma fırsatını yakalayacak. Sanayi sitesinde, otopark, halı saha, basketbol sahası ,restoran, kafeterya,büfe, bankalar, kargo şubesi, eczane ve özel güvenliğini  bulunacağını belirtildi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka,’ Hayallerinizi Büyütmek İçin Yeriniz Hazır ‘ sloganıyla yola çıktıklarını belirterek,” Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nde küçük sanayi yapılmasını ilgili Bakanlıktan istedik . Onlarda taleplerimizi uygun gördüler. 120 adet 225 metre kare ile sundurma ve açık çalışma alanı ile birlikte 375 metre kare kulanım alanlı dükkanlar vereceğiz. İstenildiği taktirde dükkanları birleştirebilirler. Amacımız, aktif olarak bu yerleri çalıştırabilecek kişilere satmayı hedefliyoruz.  Bu planlamaları yaparken bile organize sanayi’de bulunan fabrikalardan büyük talep aldık.” dedi.

 

Toplantı sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka , “ Sivil toplum kuruluşları ile Aliağa’nın  önde gelenleri ile iş birliğine giderek Aliağa’nın önünü açacağız.” diye konuştu.