BERGAMA’DA ŞİİR VE SANAT GECESİ

83 Uluslararası Bergama Kermesi’nin üçüncü gününde şiir ve sanat gecesi yaşandı. 4 bine yakın bestesi ile Türkiye’nin en önde gelen güftekar ve söz yazarı şair Ahmet Selçuk İlkan Bergamalılara duygu dolu bir akşam yaşattı. Ul...

Özgürses Gazetesi
01:45 -
Abone ol
BERGAMA’DA ŞİİR VE SANAT GECESİ

83 Uluslararası Bergama Kermesi’nin üçüncü gününde şiir ve sanat gecesi yaşandı. 4 bine yakın bestesi ile Türkiye’nin en önde gelen güftekar ve söz yazarı şair Ahmet Selçuk İlkan Bergamalılara duygu dolu bir akşam yaşattı.

Uluslararası Bergama Kermesi’nin üçüncü gününde Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) Şef Oğuz Özvardar yönetimindeki Bergama Belediyesi Türk Saat Müziği Korosu izleyenlere nostaljik bir akşam yaşattı. Türkiye’nin en önde gelen söz yazarı şair Ahmet Selçuk İlkan ise Cumhuriyet Meydanı’nda yediden yetmişe herkesin diline dolanmış birbirinden güzel beste ve şiirlerini seslendirdi.

SPORUN VE KARDEŞLİĞİN TÖRENİ

Bergama Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce projelendirilen, Bergama Kaymakamlığı, Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 4. sü düzenlenen İlkokullar arası Futbol Ligi “Lig Bergama” ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Turnuvada en centilmen takım, en yardımsever takım, en çok gol atan takım gibi farklı kategorilerinde ödüller verildi.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “ Böyle güzel bir organizasyona destek vermekten dolayı çok mutluyuz. Çocuklarımıza sporun sadece kazanmak değil, arkadaşlık, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu gösteren bir proje. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bergama Belediyesi olarak sporun ve sporcularımızın her zaman destekçisiyiz” dedi.