Genç sporcular sordu, Başkan Koştu cevapladı 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel programı kapsamında Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu gençlerle çevrimiçi bir görüşme gerçekleştirdi.  Zoom üzerinden canlı olarak yapılan programda Bergama Belediyespor Kul...

Özgürses Gazetesi
12:02 -
Abone ol
Genç sporcular sordu, Başkan Koştu cevapladı 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel programı kapsamında Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu gençlerle çevrimiçi bir görüşme gerçekleştirdi. 
Zoom üzerinden canlı olarak yapılan programda Bergama Belediyespor Kulübü çatısı altında çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren sporculardan 63’ü ve 11 antrenör Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında çevrimiçi görüşmede bir araya geldi. Görüşmede Belediye Spor İşleri Müdürü Muhammed Şahin’de hazır bulundu. Görüşmenin başında genç sporcuların bayramını kutlayan Başkan Koştu, daha sonra sporcuların sorularını yanıtladı.
Belediye olarak gençlere yönelik yapılan projeleri de anlatan Başkan Koştu, yapılan tüm proje ve hizmetlerin merkezinde yarının teminatı gençler olduğuna dikkat çekti. Koronavirüs nedeniyle sportif faaliyetlerin bir çoğuna ara verildiğine işaret eden Başkan Koştu, normale dönüşle birlikte gençlere yönelik organizasyonlarda yeni düzenlemeler yapılacağını ifade etti. Programın ilerleyen dakikalarında genç sporcuların Başkan Koştu’ya sordukları soruların hepsi cevap buldu.