Aliağa Belediyesi, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlama etkinlikleri kapsamında Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Tuğba Yurt’u Aliağalılar ile buluşturacak.
23 NİSAN’DA ALİAĞA’DA
23 Nisan Pazartesi günü saatler 21.00’i gösterdiğinde Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda sahne alacak olan Tuğba Yurt, hit olmuş sevilen parçaları ile Aliağalılara müzik ziyafeti sunacak.
’23 Nisan Uluslararası Aliağa Çocuk Festivali’ kapsamında gerçekleştirilecek olan konserde Tuğba Yurt, ‘İnceden İnceden’, ‘Güç Bende Artık’, ‘Aşk Sanmışız’, ‘Aklımda Sorular Var’, ‘Ağır Yaralı’ gibi birbirinden değerli parçalarını Aliağalılar için seslendirecek.
TUĞBA YURT
Güzel popçu 11 yaşından itibaren Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Batı Müziği eğitimi aldı. Şarkıcı ayrıca uzun yıllar Bursa Senfoni Orkestrası’nda Viyola çalmış ve yurt dışında çeşitli konserlerde farklı orkestralar ile görev aldı. İlk albümü 6 Aralık 2013’te 3 Adım Müzik etiketiyle yayınlanan 5 şarkılık Aşk’a Emanet albümüdür. Aşk’a Emanet adlı ilk albümünün çıkış parçası olan Ağır Yaralı, Lara Sayılgan yönetmenliğinde kliplenmiştir.