Salih Yiyitalp, Kooperatifler Birliği Yönetimine seçildi

Sınırlı Sorumlu 16. Bölge Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğinin 2021-2022 yılları birleştirilmiş Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut birlik Başkanı Erdem Hünü gü...

Özgürses Gazetesi
02:59 -
Abone ol
Salih Yiyitalp, Kooperatifler Birliği Yönetimine seçildi

Sınırlı Sorumlu 16. Bölge Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğinin 2021-2022 yılları birleştirilmiş Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut birlik Başkanı Erdem Hünü güven tazeledi. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bakanı Salih Yiyitalp, 16. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği yönetimine seçildi.

Tek liste ile gidilen 16. Bölge Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin Olağan Genel Kurul toplantısına, 22. Bölge (Manisa) ESKKK Bölge Birliği Başkanı ve TESKOMB Yönetim kurulu üyesi Recep Çınar, Ticaret İl Müdürü Çağrı Ergünen, İESOB Başkanı Sayın Zekeriya Mutlu, T.C Halk Bankası 1. Bölge Koordinatörü Durmuş Aydın, 3. Bölge Koordinatörü Sayın Rıfat Ertuğ Koç, İzmir Şubesi Müdürü Bilgen Balkır ve birliğe bağlı Kooperatif Başkanları ve delegeleri katıldı.

Birlik Toplantı Salonu’nda yapılan Genel Kurulun, Divan Başkanlığını 22. Bölge (Manisa) ESKKK Bölge Birliği Başkanı ve TESKOMB Yönetim kurulu üyesi Recep Çınar  yaparken genel kurulda İzmir Birliği’nin yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ile gelir gider hesapları ve  tahmini bütçesi de oy birliği ile kabul edildi. Birliğe bağlı 51 kooperatife ait 200  delegenin yer aldığı ve tek liste ile gidilen seçimlerde, Birlik Başkanı Erdem  Hünü oy birliği ile güven tazeledi. S.S Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp ise yönetim kuruluna seçildi. Seçimin ülkemize, milletimize ve esnafımıza hayırlı olmasını dileyen Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bakanı Salih Yiyitalp “Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Yaşanan deprem felaketinin yaralarını devletimiz ve milletimiz tek yürek sarmaya çalışıyor. Bizlerde esnaf odaları olarak vatandaşlarımızın yanında yer almaya çalışıyor, gerekli tüm desteği vermeye devam ediyoruz. Tekrar Milletimizin başı sağ olsun” Dedi.