Menemen Belediye Ailesi Umut Oldu

Menemen Belediye Ailesi, kan kanseri (Lösemi) teşhisi konulan hemşehrisi İsmail Seki için kan bağışı ve kök hücre bağışı seferberliği gerçekleştirdi.Belediye Başkanı Tahir Şahin, İsmail Seki ve onunla aynı kaderi paylaşanlara umu...

Özgürses Gazetesi
12:28 -
Abone ol
Menemen Belediye Ailesi Umut Oldu

Menemen Belediye Ailesi, kan kanseri (Lösemi) teşhisi konulan hemşehrisi İsmail Seki için kan bağışı ve kök hücre bağışı seferberliği gerçekleştirdi.Belediye Başkanı Tahir Şahin, İsmail Seki ve onunla aynı kaderi paylaşanlara umut olan Belediye Ailesi ile gurur duyduğunu söyledi.

Çanakkale 18 Mart Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan ve kök hücre nakliyle tedavi olmayı bekleyen İsmail Seki için Menemen Belediyesi emekçileri kan bağışı ve kök hücre bağışında bulundu. Türkelli’de doğup büyüyen hemşehrileri İsmail Seki için Menemen Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen kan ve kök hücre bağışına yoğun ilgi gösteren Menemen Belediyesi emekçileri, İsmail Seki ve onunla aynı kaderi paylaşanlara umut oldu.

Menemen Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde gerçekleştirilen kampanya ile yaklaşık 200 bağışçıya ulaşıldı. Her Salı ve Perşembe günleri Kızılay’ın kan bağışı tırının Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet verdiğini hatırlatan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Kızılay kan bağış tırının 22 Ocak’ta ise İsmail Seki’nin doğup büyüdüğü Türkelli’de hizmet vereceğini açıklayarak; “İsmail Seki kardeşimiz, Biga’da kök hücre donörlüğü konusunda çalışma yaparak, lösemili hastalara yardım ediyordu. Hemşehrimiz İsmail Seki ve onunla aynı kaderi paylaşanlara yardım eli uzatabilmek adına Belediyemiz ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen kan ve kök hücre bağışına yoğun ilgi gösteren Menemen Belediye Ailemiz ile bir kez daha gurur duydum. Bu bağışlarla İsmail Seki ve onunla aynı kaderi paylaşanlara umut oldular. Onların tek kurtuluşu kök hücre nakli. Kan vererek onlara umut olabiliriz. Tüm hemşehrilerimizi bu kampanyaya desteğe davet ediyorum” dedi.