BERTO’YA SEÇİM SONRASI ‘TEBRİK’ ZİYARETLERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Meclis, Meslek Komiteleri ve Yönetim seçimleriyle birlikte seçim sürecini geride bırakan Bergama Ticaret Odası'na tebrik ziyaretleri başladı. Ziyaretlere Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başk...

Özgürses Gazetesi
10:05 -
Abone ol
BERTO’YA SEÇİM SONRASI ‘TEBRİK’ ZİYARETLERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Meclis, Meslek Komiteleri ve Yönetim seçimleriyle birlikte seçim sürecini geride bırakan Bergama Ticaret Odası’na tebrik ziyaretleri başladı.
Ziyaretlere Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Çağdaş, Göksel Özüak, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kor ve Genel Sekreter Gülay Koç ev sahipliği yaptı.
Halkbank Bergama Şube Müdürü Adnan Özenç, Kobi Temsilcileri Ali Ersan Ceylan ve Tamer Aydınalp’i, Halkbank Kınık Şube Müdürü Tahir Saka ve Kobi Temsilcisi Mehmet Korkmaz’ı, Yapı Kredi Bergama Şube Müdürü Ahmet Asil Özsoy ve Kobi Temsilcisi Nilgül Nemutlu’yu, Bergama Türk Telekom Müdürü Uğur Düyenli, Operatör Yöneticisi Cengiz Koçoğlu ve Kurumsal Müşteri Ekip Lideri Semih Kuzgun’u, Bergama Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Başsan ile Hüseyin Canoğlu, Özkan Esenoğlu Mustafa Şengül ve Kadir Şahan’dan oluşan Kooperatif Yönetimi’ni, Bergama Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Hasan Hüseyin Yıldırım’ı ve Sami Dülger’i makamında ağırlayan BERTO Başkanı Kolat, Bergama Ticaret Odası adına yeni dönemin hayırlı olması dileklerini kabul ederek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.