ALİAĞA’DA KOVİD19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de kapsamlı Kovid-19 denetimleri gerçekleştirildi. Kaymakam Ömer Karaman, Aliağa’da yaşayanların Kovid-19 önlemlerine duyarlı olduğunu belirtti. Tüm ülke genelinde olduğu gibi ...

Özgürses Gazetesi
06:11 -
Abone ol
ALİAĞA’DA KOVİD19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de kapsamlı Kovid-19 denetimleri gerçekleştirildi. Kaymakam Ömer Karaman, Aliağa’da yaşayanların Kovid-19 önlemlerine duyarlı olduğunu belirtti.
Tüm ülke genelinde olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde kapsamlı korona virüs denetimi gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman koordinesinde gerçekleştirilen denetimlere Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nun yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığı, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü katıldı. Denetimler sırasında Aliağa’da yaşayanların Kovid-19 önlemlerine duyarlı olduğunu ifade eden Kaymakam Ömer Karaman, işletme sahiplerinden korona virüsü önlemlerine karşı daha hassas ve dikkatli olmalarını istedi.
“Sağlık için, hepimiz için” sloganıyla kentteki tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması konusunda gerçekleştirilen eşzamanlı denetimlerde işletme sahiplerine Kovid-19 önlemleri ve tedbirleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından maske, bilgilendirme kitapçığı ve korona virüs riskine karşı 14 kuralın yer aldığı afiş dağıtımı da gerçekleştirildi.