Aliağa’da sağlık ve güzel sektörüne atılan imza…Nar Atöyle!

18Güray Endüstri, Ege Mutlu OSGB, Nar Mühendislik gibi pek çok alanda yatırımları bulunan genç girişimci Özgür Özdemir, eşi Ceren Özdemir’in Genel Koordinatörlüğünü yürüttüğü Nar Atölye ile sağlık ve güzellik sektöründe faa...

Özgürses Gazetesi
12:38 -
Abone ol
Aliağa’da sağlık ve güzel sektörüne atılan imza…Nar Atöyle!

18Güray Endüstri, Ege Mutlu OSGB, Nar Mühendislik gibi pek çok alanda yatırımları bulunan genç girişimci Özgür Özdemir, eşi Ceren Özdemir’in Genel Koordinatörlüğünü yürüttüğü Nar Atölye ile sağlık ve güzellik sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor.

2015 yılından itibaren Türkiye’de enerji ve mühendislik sektöründe çözüm ortaklığı yapmaya başlayan Özdemir, Tüpraş Rafineri, Socar Grup şirketleri ve sanayinin önde gelen demir çelik
ve enerji firmaları ile çalışmış. Özgür Özdemir, Ortak Sağlık Güvenlik sektöründe de Ege Mutlu OSGB firmasıyla 2018 yılından beri faaliyetlerine devam ediyor.
Tüm şirketlerin işlerinin yürütülmesi ve devamlılığı konusunda eşi Ceren Özdemir ve çekirdek ekibinin desteğini vurgulayan Özgür Özdemir, “Önceleri hobi olarak başladığımız sonra ciddi bir yatırıma dönüşen bu atölye sanayi sektöründen sonra bize keyifli bir zaman yarattı’’ diyor. “Değişime nereden başlamak istersiniz” sloganı ile İzmir Aliağa’da 2021 yılı başlarında hizmet vermeye başlayan Nar Atölye, sağlık güzellik sektöründe şimdiden şubeleşme hazırlıklarına başlamış bile. “Türkiye’nin farklı illerinde şubeleşerek markamızı büyütmeye devam edeceğiz” diyen Özdemir çifti, yeni doğan markaları Nar Atölye’nin şimdiden çok rağbet gördüğünü anlatıyor. Nar Atölyede lazer epilasyon, cilt bakımı, lenf drenaj, G5+ bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj, mikroblading kaş, ölçülü kaş tasarımı, ipek kirpik, kirpik lifting, profesyonel makyaj, protez tırnak, kalıcı oje gibi birçok işlem güler yüzlü ve profesyonel ekip tarafından yapılırken, özenerek hazırlanmış ve dikkat çeken iç mimarisiyle konukların hizmet alırken hoş vakit geçirmesine de imkan tanıyor.

Adres: Kültür Mah. Hükümet Cad. 233. Sok. No:15 Aliağa, İZMİR

Telefon: 0 532  491 70 75  Sosyal Medya/naratolye