“BERGAMA’DA TURİZM VE BEKLENTİLERİ”  KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Kolat, Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç 83. Uluslararası Bergama Kermesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Bergama’da Turizm ve Beklentileri” konulu panele katıl...

Özgürses Gazetesi
02:53 -
Abone ol
“BERGAMA’DA TURİZM VE BEKLENTİLERİ”  KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Kolat, Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç 83. Uluslararası Bergama Kermesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Bergama’da Turizm ve Beklentileri” konulu panele katıldı. Panele Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Birdir, Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya konuşmacı olarak katılım gösterdi.

Konuşmacılar Turizm sektöründeki durgunluğun atlatılarak tekrardan yükselişe geçildiğinin altını çizerek; bu olumlu gelişmelerden yatırımcıların faydalanması ve bunu ülke geneline yayarak yerelde de turizmin tırmanışının desteklenmesi gerektiğini vurguladılar. Bergama’nın tarih ve kültür birikimi bakımından eşsiz bir hazine olduğunu Bergama’nın bütün kurum ve kuruluşlarının dayanışma içerisinde çalışarak projeler ve tanıtımlar kapsamında bu hazineden maksimum değeri almaları gerektiğini söylediler.

Diğer yandan her alanda olduğu gibi turizm sektörünün de gelişmesinde ve tanıtımında sosyal medyanın vazgeçilmez bir araç olduğunu ve sosyal medya kanallarının en verimli ve kapsamlı şekilde kullanılmasının bu bağlamda hayati önem taşıdığının altını çizen konuşmacılar, panelin sonunda katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Bergama’da bulunmaktan büyük keyif aldıklarını belirten konuşmacılar memnuniyetlerini dile getirerek paneli sonlandırdılar.