ALİAĞA GALATASARAYLILAR TARAFTAR DERNEĞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Aliağa Galatasaraylılar Taraftar Derneği üyeleri Köfteci Ramiz Plus'ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Sarı kırmızıya gönül vermiş Aliağalılar, Galatasaray Taraftar Derneğinin ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği ...

Özgürses Gazetesi
09:29 -
Abone ol
ALİAĞA GALATASARAYLILAR TARAFTAR DERNEĞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Aliağa Galatasaraylılar Taraftar Derneği üyeleri Köfteci Ramiz Plus’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sarı kırmızıya gönül vermiş Aliağalılar, Galatasaray Taraftar Derneğinin ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Adem Koç’un, organizasyonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine; Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Şoförler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Hamit Erdem  ve daha bir çok davetli katıldı.

Yemek sonrası yapılan duanın ardından, UltrAslan Aliağa Taraftar Grubu Temsilcisi olan Sinan Zorlu, yaptığı konuşmada Aliağa’daki taraftar camiasını bir araya getiren ve  iftar yemeği organizasyonu nedeniyle Başkan Adem Koç için hazırlatmış oldukları teşekkür plaketini  Başkan Koç’a, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler verdi.

Programda konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çeken Aliağa Galatasaraylılar Taraftar Derneği Başkanı Adem Koç, ” Dernek olarak, Ramazan ayında bir iftar yemeği düzenlemek istedik. Böylelikle de Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak bir araya gelmiş olduk. Birlik beraberliğimizi daha çok pekiştirmek için Aliağa’da Galatasaraylıların daha fazla bir araya gelmelerini sağlamak istiyoruz. Davete katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Aliağa’da yaşayan Galatasarayları derneğimizin çatısı altında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Düzenlenen organizasyondan çok memnun kaldıklarını dile getiren misafirler, iftar yemeğinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile geceyi sonlandırdılar.