Aliağa’da şehir içi minibüsler dezenfekte edildi!

Aliağa' şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsler koronavirüse (Covid-19)'a karşı mücadele kapsamında ikinci kez dezenfekte edildi. Aliağa Belediyesince ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle  ilçede faa...

Özgürses Gazetesi
08:53 -
Abone ol
Aliağa’da şehir içi minibüsler  dezenfekte edildi!

Aliağa’ şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsler koronavirüse (Covid-19)’a karşı mücadele kapsamında ikinci kez dezenfekte edildi.
Aliağa Belediyesince ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle  ilçede faaliyet gösteren  minibüslerin dezenfektasyonu yapılarak halkın daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmesi sağlanıyor.
Aliağa  Belediyesin   iş birliği ile belirli periyotlarda şehir içi çalışan ticari  minibüslerimizi, ticari taksilerimizi ve otobüsleri dezenfekte ettiklerini belirten  Aliağa Şoförler ve Otomobilciler  Esnaf Odası  Başkanı Salih Yiyitlap, “dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Covid 19 salgınının ülkemizde görüldüğü günden bu güne virüse dair tedbirler alıyoruz ve almaya da devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı açısından önemli olan dezenfektan işlemini odamız ve Aliağa Belediyesinin işbirliğiyle yapmış olup, el dezenfektanları, maskeler ve kolonyalar esnafımıza dağıtılmıştır. Dezenfekte edilen her aracımızın ön camlarına dezenfekte edildiğine dahil etiket yapıştırılmış olup, araç dezenfekte kartı oluşturulmuştur. Yolcularımız  gönül rahatlığıyla seyahat edebilir” dedi.