İMEAK DTO ALİAĞA ŞUBESİ VE ALİAĞA LİMAN BAŞKANLIĞINDAN İFTAR YEMEĞİ

DTO Aliağa Şubesi ve Aliağa Liman Başkanlığı birlikte bir iftar yemeği düzenleyerek İzmir, Aliağa protokolünü ve denizci sektörünü ağırladı. İMEAK DTO Aliağa Şubesi ve Aliağa Liman Başkanlığının birlikte düzenlediği i...

Özgürses Gazetesi
11:48 -
Abone ol
İMEAK DTO ALİAĞA ŞUBESİ VE ALİAĞA LİMAN BAŞKANLIĞINDAN İFTAR YEMEĞİ

DTO Aliağa Şubesi ve Aliağa Liman Başkanlığı birlikte bir iftar yemeği düzenleyerek İzmir, Aliağa protokolünü ve denizci sektörünü ağırladı.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi ve Aliağa Liman Başkanlığının birlikte düzenlediği iftar yemeğinde katılımcılar dualar eşliğinde orucunu açtı.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin Aliağa Liman Başkanlığı ile birlikte Can Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğine İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Manisa İl Emniyet müdürü Fevzi Bilgiç’in  yanı sıra İzmir ve Aliağa protokolü, Aliağa, Foça, Ayvalık, Dikili Liman Başkanları ile siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Dualar eşliğinde açılan orucun ardından konuklar çay ve tatlı ikramları eşliğinde sohbet etti.  İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek, Liman Başkanlığı ile birlikte düzenledikleri iftar yemeğine katılım gösteren konuklara
teşekkürlerini iletti.