ÇANAKKALE ZAFERİ KINIK’TA KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılını kutlama töreni Kınık’ta gerçekleştirildi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Çanakkale Zaferimizin 106. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atat...

Özgürses Gazetesi
11:38 -
Abone ol
ÇANAKKALE ZAFERİ KINIK’TA KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılını kutlama töreni Kınık’ta gerçekleştirildi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Çanakkale Zaferimizin 106. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman askerlerimizi saygı ile selamlıyor, canları ve kanlarıyla bu kutlu destanı yazan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılını kutlama töreni Kınık’ta gerçekleştirildi. Tören, Kınık Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen’in çelenk sunumu ile başladı.

Çelenk sunumu,  şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Tören Kınık Korosu Şefi Zeynep Bağrıaçık’ın Çanakkale Türküsünü söylemesiyle devam etti. Aynı zamanda 18 Mart’a özel öğrenciler  hazırlamış oldukları şiirleri okudu. Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık Cumhuriyet Başsavcısı Ayşe Sarı Şiir ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.

ŞEHİT KABRİNE ZİYARET
Törenin ardından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen Kınık mezarlığında Şehit Hakan Sağınç’ın kabrini ziyaret ederek, dua okudu. Başkan Doğruer’e Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu da eşlik etti.
KINIK KOROSU PANDEMİ KONSERİ  SOSYAL MEDYADA İLGİYLE İZLENDİ
18 Mart programı Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisinde, Çanakkale Konseri ile devam etti. Pandemi koşullarında gerçekleşen konser sosyal medyada yayınlandı