AYDIN ŞİMŞEK BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden sorumlu Başkan yardımcısı Aydın Şimşek, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 20 Aralık'ta yapılan olağan üstü kongreden  sonra başkan yardımcılığı görevini getirilen ve g...

Özgürses Gazetesi
12:23 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden sorumlu Başkan yardımcısı Aydın Şimşek, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

20 Aralık’ta yapılan olağan üstü kongreden  sonra başkan yardımcılığı görevini getirilen ve göreve geldiğinden bu güne yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Aydın Şimşek; basının merak ettiği soruları da cevapladı.

Yaptığı çalışmalarla sürekli gündeme gelen Şimşek, bu çalışmalarına bağlı olarak bölgede konuşulan Milletvekili aday adayı olacak mısınız sorusuna da cevap verdi.  Şimşek, ” Biz çalışmalarımızı partimiz ve teşkilatımız adına yapıyoruz. Bu göreve geldiğimden bu yana çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Partimize gönül vermiş herkesinde böyle çalışması gerekir. Şuan için aday adaylığım söz konusu değil. Böyle bir şey olacaksa da bu karar halkımız  ve genel merkezimizin takdirine bağlıdır. Bizler çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Böyle bir görev bizlere verilirse çalışmalarımız yine aynı olacaktır. Her zaman dile getirdiğim bir şey var. Bizler partimizin birer neferiyiz.  Bizim için önemli olan halkımıza götüreceğimiz hizmet ve hizmetlerdir” dedi. Sohbet ortamında geçen kahvaltıda Şimşek, basın mensuplarıyla  Aliağa’yı ve bölgeyi konuştu.