DAHA YEŞİL BİR FOÇA İÇİN  

İzmir Büyükşehir Belediyesinden alından 500 adet çınar ağacının dikimine başlandı. Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir Foça için çalışıyor. Foça’nın daha da güzelleşmesi adına yapılan çalış...

Özgürses Gazetesi
12:33 -
Abone ol
DAHA YEŞİL BİR FOÇA İÇİN   

İzmir Büyükşehir Belediyesinden alından 500 adet çınar ağacının dikimine başlandı.

Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir Foça için çalışıyor. Foça’nın daha da güzelleşmesi adına yapılan çalışmalar hızlandı. Foça’nın muhtelif yerlerinin çiçeklendirildiğinin ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verildiğinin altını çizen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Foça her anlamda değişim yaşamaya devam ediyor. Hedefimiz Foça’mızı marka kent yapabilmek. Bu amaçla belediyemiz ekipleri çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Büyükşehir Belediyesine de teşekkür ederek,

“İzmir Büyükşehir Belediyemiz her anlamda bizlerle birlikte. Büyükşehir Belediyemizden aldığımız 500 adet çınar ağacının dikim işlemleri başladı. Ağaçları Foça’nın muhtelif yerlerine dikiyoruz. Daha yeşil bir Foça için Belediye birimlerimiz durmaksızın çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.

Marka kent olmanın yollarının birisinin de kentin yeşil örtüsü olduğunu söyleyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Tarihi dokusu, denizi ve yeşili ile dikkat çeken Foça, her geçen gün yavaş ama emin adımlarla büyümeye devam ediyor” dedi.