Ara tatilde haydi spor şenliğine

Bergama Belediyesi bünyesinde kurulan Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 18-22 Kasım ara tatil döneminde çocuklara ve gençlere yönelik spor şenliği düzenlendi. Bergama Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düze...

Özgürses Gazetesi
12:42 -
Abone ol
Ara tatilde haydi spor şenliğine

Bergama Belediyesi bünyesinde kurulan Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 18-22 Kasım ara tatil döneminde çocuklara ve gençlere yönelik spor şenliği düzenlendi. Bergama Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen organizasyonla öğrenciler spor ve gençlik şenliklerinde buluşacak.

Başkan Koştu; “İlçemizde sportif faaliyetleri artıracağız”

Bergama’da gençlerin sporun her dalında aktif olması için her türlü çalışmayı yapacaklarını açıklayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Belediye olarak spora çok önem veriyoruz. Bu amaçla gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilmeleri için her türlü katkıya hazırız. Belediyemiz bünyesindeki Spor Müdürlüğü’nü aktif bir şekilde çalışması için planlamalarımızı yapıyoruz. İlçemizde sporun her dalında sportif faaliyetleri gençlerimize sevdirmeyi hedefliyoruz. Bu ara tatil süresince şenlik düzenlememizin amacı da budur” dedi.

Şenlik kapsamında basketbol, yüzme, badminton, kort tenis ve voleybol branşlarında antrenörler eşliğinde tanıtım, milli sporcular, A takımda görev alan sporcularla söyleşi, branşa özgü faaliyet ve eğitsel oyunlar yapılacak. Şenliğin son günü 22 Kasım Cuma Erdal Önder Spor Salonu bahçesinde 14.00-16.00 saatleri arasında ise İzmir Yasin Börü Gençlik Merkezi ile birlikte spor ve gençlik stantları kurulup, geleneksel çocuk oyunları oynanacak. Çocuk atölyeleri ile öğrencilerin hoş vakit geçirmeleri sağlanacak.