ŞİMŞEK’TEN İLK RANDEVU MUHTARLARA

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Şimşek ilk buluşmasını Mahalle Muhtarları ile gerçekleştirdi. Yıllardır sokakta sıkılmadık el bırakmayan, gerek mahallelilerin gerekse muhtarların sıkıntılarını dinleyen Aydın Şimşek, Aday Aday...

Özgürses Gazetesi
05:25 -
Abone ol
ŞİMŞEK’TEN İLK RANDEVU MUHTARLARA

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Şimşek ilk buluşmasını Mahalle Muhtarları ile gerçekleştirdi.
Yıllardır sokakta sıkılmadık el bırakmayan, gerek mahallelilerin gerekse muhtarların sıkıntılarını dinleyen Aydın Şimşek, Aday Adaylığı başvurusunun ardından ilk buluşmasını Aliağa’nın Mahalle Muhtarları ile gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarını ve basın mensuplarını Tabakçı Restaurant’ta düzenlediği akşam yemeğinde ağırlayan Şimşek, davetini geri çevirmeyip gelen muhtarlara teşekkürlerini iletti.
Akşam yemeği öncesi mahalle muhtarlarına seslenen Ak Parti Aliağa Belediye Başkanı Aday Adayı Aydın Şimşek “2014 yılında bu yola muhtarlarımızla birlikte çıktık. Yine önümüzdeki 2019 yerel seçimlerinde de bu yolda saygıdeğer muhtarlarımızla yürümeye devam edeceğiz. Beni hiç bu yolda yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu zamana kadar Aliağa’ya, bizlere hizmet verdiniz Allah nasip ederse ben de sizlere hizmet etmek için çalışacağım.” dedi.
Bugüne kadar mahalle muhtarları ile iç içe olduklarını dile getiren Şimşek “Dünden bugüne yan yanıyız ama bugünkü buluşmamız daha heyecan verici, kendilerini davet ettim ve kırmayıp geldiler. Daha iyi hizmet etmek için adayım. Seçilirsem Muhtarlarımız olmadan adım atmayacağım. Muhtarlarımız birbirinden değerli ve mahallesi için mücadele ediyorlar. Sokağı bilen, vatandaşın nabzını tutan muhtarlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Şimşek’in konuşmasının ardından söz alan Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanı Sevil Köse de Şimşek’e bu nazik davetinden dolayı teşekkür ederek tüm muhtarlar adına kendisine başarı dileklerini aktardı.
Yoğun katılımın gerçekleştiği gece muhtarlarla sohbet ve yemek eşliğinde devam etti.