ALİAĞASPOR FK MORAL VE MOTİVASYON YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.grupta 10 puanla liderle aynı puana sahip olan Aliağaspor FK, hafta sonu oynanacak olan zorlu Sökespor maçı öncesinde moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen moral yemeğine; Aliağa Be...

Özgürses Gazetesi
01:18 -
Abone ol
ALİAĞASPOR FK MORAL VE MOTİVASYON YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.grupta 10 puanla liderle aynı puana sahip olan Aliağaspor FK, hafta sonu oynanacak olan zorlu Sökespor maçı öncesinde moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen moral yemeğine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve Genel Sekreter Mesut Yolcu, Teknik yönetim, futbolcular ile Yeniçeriler Taraftarlar Derneği yönetimi katıldı. Yaklaşık iki saat süren yemek programı sohbet havasında gerçekleşti.

Aliağaspor FK forması giyen her futbolcunun Aliağa’yı temsil ettiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Her sezon olduğu gibi bu sezonda çok zor geçecek. Ligde kolay bir takım yok. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek üçüncü lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Çalışma ortamının ve şartlarının çok iyi olduğunu ifade eden Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, “Ben değil biz olmaya çalışıyoruz. Futbolcularımın çalışması konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Moralimiz çok iyi. Oyuncularımızdan beklentilerin çok fazla olduğunu biliyoruz. Doğruları yaptığımız sürece hedeflediğimiz yere geleceğiz” dedi.

Hedefe ulaşmak adına futbolculardan büyük beklenti içerisinde olduklarını vurgulayan Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ise, başarıdan başka şanslarının olmadığını söyledi.