Yıldırım ve Kirişçi, Hacı Tahir Şimşek Camii’nin açılışı için Aliağa’ya geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e geliyor. AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi B...

Özgürses Gazetesi
11:24 -
Abone ol
Yıldırım ve Kirişçi, Hacı Tahir Şimşek Camii’nin açılışı için Aliağa’ya geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e geliyor.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin  temel atmak üzere 19 Ağustos Cuma (yarın)  İzmir’e gelecek. Yıldırım’a Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de eşlik edecek. Daha sonra  AK Parti Genel Başkanvekili  Binali Yıldırım Aliağa’ya geçerek  Hacı Tahir Şimşek camisinin açılışına katılacak.

Sabah saatlerinde İzmir’e gelecek olan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ilk olarak saat 11.00 ‘da İzmir Dikili Tarım Organize Sanayi Temel Atma Törenine katılacak . AK Parti Genel Başkanvekili  Binali Yıldırım  törenin ardından  saat 12.30  Tarım Bölgesi Ziyaretinde bulunacak. Cuma Namazın ardından AK Parti Genel Başkanvekili  Binali Yıldırım  saat 14.00’da çiftçiler ile buluşacak.
İkinci adres Aliağa…
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım  İzmir’deki ikinci adresi ise Aliağa olacak. AK Parti Genel Başkanvekili  Binali Yıldırım saat  17.00’de Hacı Tahir Şimşek Camii’nin açılışına katılacak. Ardından Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı   İle  Aliağa Belediyesini  ziyaret edecek.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım  Aliağa  programı kapsamında son olarak saat 19.00 ‘da Aliağa Kaymakamlığını ziyaret edecek.