“GALERİCİLER SİTESİ” İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, yapılması planlanan Galericiler Sitesi projesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Şoförler Od...

Özgürses Gazetesi
01:09 -
Abone ol
“GALERİCİLER SİTESİ” İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, yapılması planlanan Galericiler Sitesi projesi için düzenlenen toplantıya katıldı.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş ve galerici esnafların katılımıyla gerçekleşen toplantıda Bergama Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Cemil Ferah bilgilendirici bir sunum yaptı ve konu ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda konuşan BERTO Başkanı Fikret Ürper; “Böyle bir galericiler sitesi çatısı altında bir araya geliyor olmanız rekabet gücünüzü arttıracaktır. Bu tür projelerde bir arada olmak ve hep birlikte karar almak çok önemli” derken Belediye Başkanı Hakan Koştu da; “Çevre il ve ilçelerde bunun örnekleri var, bizler de Bergama’da bunu başarabiliriz” dedi.