SEBAHATTİN GÜZEL: “CHP YATIRIMLARA KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATMIŞTIR”

Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Yüksekokulu olarak faaliyet gösteren eski tekstil fabrikasının AK Partili Bergama Belediyesi tarafından satılacağını iddia eden ve buna karşı imza kampanyası başlatan CHP Bergama ilçe yönetiminin bu tutumu...

Özgürses Gazetesi
08:57 -
Abone ol
SEBAHATTİN GÜZEL: “CHP YATIRIMLARA KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATMIŞTIR”

Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Yüksekokulu olarak faaliyet gösteren eski tekstil fabrikasının AK Partili Bergama Belediyesi tarafından satılacağını iddia eden ve buna karşı imza kampanyası başlatan CHP Bergama ilçe yönetiminin bu tutumuna karşı AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel’den sert bir açıklama geldi.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Bergama Belediyesi tarafından yapılan yatırımlara CHP ilçe yönetiminin engel olmaya çalıştığını hatta bununla yetinmeyip CHP ilçe yönetiminin yatırımlara engel olmak için imza kampanyası başlattıklarını belirtti.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Bergama ilçe Başkanı Sebahattin Güzel şunları söyledi: “CHP ilçe yönetimi yine en iyi bildiği işi yapıyor. 2005 yılında Belediye Başkanımız Sayın Raşit Ürper’in tekstil fabrikasını kentimize kazandırmaya çalışmasına karşı çıktıkları gibi bu dönemde de kentimiz ve vatandaşımızın yararına olan her projeye karşı algı peşindeler. O halde soruyorum CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in 10 yıllık başkanlığı döneminde tekstil fabrikasının içinde bulunan antika değeri ve manevi değeri ölçülemeyecek kadar yüksek olan dedelerimizin atalarımızın mirası o makinalar hurda fiyatına satılıp peşkeş çekilirken neredeydiniz? Neden sessiz kaldınız? Yoksa Ekrem İmamoğlu’nun gelir gelmez faydalı bütün projeleri iptal edip temel atmama töreni yapmasından mı ilham aldınız. Satılacak, hibe edilecek diye yaygara çıkardığınız yer için Belediye Başkanımız Hakan Koştu’nun sizin hayallerinizin bile ulaşamayacağı bir projesi var. 4 yıllık fakültenin şehrimize gelmesi için canla başla uğraşıyor. Bu projenin en büyük kanıtı ise 500 yatak kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun temelinin atılmasıdır.” Dedi.