PANASONIC ECO SOLUTIONS TÜRKİYE GÖNÜLLÜLERİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR!

Panasonic Eco Solutions Türkiye, sürdürülebilir kalkınmanın insana yatırım ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı ile gerçekleşeceğine inanan bir yaklaşımla, hayata değer katan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye de...

Özgürses Gazetesi
03:38 -
Abone ol
PANASONIC ECO SOLUTIONS TÜRKİYE GÖNÜLLÜLERİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR!

Panasonic Eco Solutions Türkiye, sürdürülebilir kalkınmanın insana yatırım ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı ile gerçekleşeceğine inanan bir yaklaşımla, hayata değer katan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinde çalışanlarının da gönüllü olarak yer almasını sağlayarak maksimum değer yaratmayı amaçlayan kuruluş, son olarak endüstriyel tesis bahçesinde yaşayan kediler için, gönüllü çalışanlar tarafından tasarlanan kedi evleri ve mama aparatları ile sevimli dostlarımızın yaşama tutunmaları için önemli bir farkındalığa daha imza attı.

Kedi Evleri Yaptılar, Hem Kedileri Hem Gönüllerini Isıttılar!

Panasonic Eco Solutions Türkiye Gönüllüleri, kedilerin soğuk kış günlerinde hayata tutunmalarına destek olmak amacı ile eski araç lastiklerinden kedi evleri, atık su borularından da mama aparatları yaptı. Gönüllüler tarafından oluşturulan kedi evlerinin zemini, kedileri soğuktan daha çok korumak için battaniyelerle kaplandı. Atık su borularından yapılan aparatların içi ise kedilerin bu soğuk kış günlerinde karınlarını rahatlıkla doyurabilmeleri için mamalarla dolduruldu. Kampanya kapsamında gerçekleştirilen seremonide gönüllülük konusunun önemine vurgu yapan Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin Kurumsal Marka Yönetiminden Sorumlu Genel Müdürü Aysel Özaltınok “Çalışanlarımız ‘Kedi Evleri Yapıyoruz, Soğuktan Koruyoruz’ sloganı ile hayat bulan bu kampanyamız sayesinde, toplumsal konulara karşı gönüllülükte daima örnek bir duyarlılığa sahip olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Kuruluş olarak, bu tür gönüllülük projelerini hayata geçirmekteki amacımız topluma, dünyamıza ve sürdürülebilir geleceğe karşı olan bireysel sorumluluklarımızın da farkındalığını sağlamaktır. Bu doğrultuda yürüttüğümüz proje ya da kampanyalarda çalışanlarımızın büyük çoğunluğu aktif olarak yer almış durumdadır. Bu sonuç, aynı zamanda gönüllülüğün kurum kültürümüzde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu göstermektedir. Pek çok örnek uygulamaya sahip bulunan gönüllülerimiz, geçtiğimiz yıllarda Özel Sektör Gönüllüleri Derneği tarafından ‘En Başarılı Gönüllülük Programı Ödülü’ne de layık görülmüştü. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürütülen gönüllülük programlarına katılımın, çalışanlarımızın içsel motivasyonunu artıran, aidiyet duygularına değer katan çok önemli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Gönüllü olmak ayrıca, insanlara empati becerisi kazandırır, sosyal bağlarını kuvvetlendirir ve gülümsetecek sebepler sunar. Gönüllülükle birlikte gelen tüm bu pozitif faktörler, insanları daha sevgi dolu ve anlayışlı biri yapmak için yeterlidir” dedi.