KARNE TÖRENİNE KATILAN BAŞKAN GÖNENÇ’E DİPLOMA SÜRPRİZİ

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle, Bölcek İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen Karne Dağıtım Töreni’ne katıldı. Törende Başkan Gönenç’e ilkokul diploma...

Özgürses Gazetesi
02:43 -
Abone ol
KARNE TÖRENİNE KATILAN BAŞKAN GÖNENÇ’E DİPLOMA SÜRPRİZİ

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle, Bölcek İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen Karne Dağıtım Töreni’ne katıldı. Törende Başkan Gönenç’e ilkokul diploması verilerek sürpriz yapıldı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, kendisinin de okuduğu Bölcek İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen Karne Dağıtım Töreni’ne katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Okul Müdürü Eyüp Kizir, ilk dönemin sona ermesiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan bir konuşma yaptı.

DİPLOMA SÜRPRİZİ

Kizir konuşmasında ayrıca okul için yaptığı destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e teşekkür etti. Daha sonrada Başkan Gönenç’e İlkokul diplomasının çerçevelenmiş halini armağan ederek bir sürpriz yaptı. İlkokul diplomasını alan Başkan Gönenç ise bu sürpriz sonrasında oldukça duygulandı. Burada bir konuşma yapan Başkan Gönenç; “Ben 5 yıl eski okulda okudum ve buradan mezun oldum. Birçok arkadaşım burada yaşıyor. Ve hatta çocukları bu okulda okuyor. İlkokul numaramı hatırlıyorum, bu diplomada da yazıyor 309. Bu sürpriz karşısında çok mutlu oldum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gönenç ayrıca; “Sizlerin iyi birer cumhuriyet vatandaşı olmanız için, ileride bu ülkeye, ailenize, doğduğunuz yetiştiğiniz memleketinize faydalı bir insan olmanız için elimden geleni yapıyorum. Aileleriniz ve öğretmenlerinizin de tüm çabaları bu doğrultuda. İleride inşallah hepiniz sevdiğiniz bir mesleği yapma fırsatına erişirsiniz ve bu ülkenin aydınlık geleceğine katkı koyarsınız. Hepinize iyi bir tatil diliyorum” dedi.

Başkan Gönenç’in konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödüller verildi ve karneleri dağıtıldı. Daha sonra Bölcek İlk ve Ortaokulu Halk Oyunları bir gösteri yaptı. Törene katılanların beğeniyle izlediği gösterinin ardından ise toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.