CHP’li GENÇLER DUYARSIZ KALMADI

Aliağa’nın, Helvacı mahallesinde bulunan Helvacı İ.O.Ö. okulunda spor malzemeleri olmadığından dolayı bir süredir beden dersi yapılamadığı belirtildi. CHP Aliağa Gençlik Kolları bunun üzerine bu konuya duyarlılık gösterip okul i...

Özgürses Gazetesi
03:18 -
Abone ol
CHP’li GENÇLER DUYARSIZ KALMADI

Aliağa’nın, Helvacı mahallesinde bulunan Helvacı İ.O.Ö. okulunda spor malzemeleri olmadığından dolayı bir süredir beden dersi yapılamadığı belirtildi.

CHP Aliağa Gençlik Kolları bunun üzerine bu konuya duyarlılık gösterip okul ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışma başlatarak ihtiyaç duyulan malzemeleri temin etti. Aynı okulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Müjdat Demirci aracılığıyla Helvacı İ.O.Ö. okuluna hediye etti.

Beden eğitimi öğretmeni Müjdat Demirci “Öğrencilerime sportif anlamda aktivasyon yaptıramadığım için üzüntü duymaktaydım. CHP Aliağa Gençlik Kollarının bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Ali Yiğital , Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Ergin  ve Üniversite Komisyon Başkanı Berkay Aktaş ile okulu ziyaret edip öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. Ayrıca, Başkan Yiğital konuşmasında “MEB’in görev ve sorumluluklarını tam anlamına yerine getiremediğini , özellikle köy ve beldelerdeki okullara karşı çok sorumsuz ve ilgisiz olduğunu” belirtti. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sağlam kafa sağlam vücutta  bulunur” sözünü hatırlatan Yiğital ; Bu anlamda fayda sağlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “CHP Gençliğinin ülkenin her yerinde olduğu gibi Aliağa’da da yapılan her türlü olumsuzluklara karşı duyarsız kalmayacaklarını ve genç kardeşlerinin her zaman destekçisi olacaklarını” belirtti.