Yiyitalp’ten, Kaymakam Güney ve Emniyet Müdürü Avcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp  ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde görevlerine başlayan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Gü...

Özgürses Gazetesi
01:26 -
Abone ol
Yiyitalp’ten, Kaymakam Güney ve Emniyet Müdürü Avcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp  ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde görevlerine başlayan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp  ve yönetimi, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yiyitalp ziyaret sonrasında şunları ifade etti, “İlçemize yeni atanan Kaymakamımız Sayın Zekeriya Güney’e ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Ömür Avcı’ya yönetimimizle birlikte bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledik.” Dedi.