ALİAĞA SU ALTI SPORLARI VE YELKEN KULÜBÜNDEN 15 EYLÜL FARKINDALIĞI!

Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Aliağa’nın mavi bayraklı plajı Ağa park’ta etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte katılımcılara “Denizlerde yaşam ve canlılık ile deniz kirl...

Özgürses Gazetesi
02:44 -
Abone ol
ALİAĞA SU ALTI SPORLARI VE YELKEN KULÜBÜNDEN 15 EYLÜL FARKINDALIĞI!

Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Aliağa’nın mavi bayraklı plajı Ağa park’ta etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte katılımcılara “Denizlerde yaşam ve canlılık ile deniz kirliliği hakkında” bilgi verildi. Etkinliğin açılış konuşmasını kulüp başkanı Ali Duman yaptı. Dernek yönetiminden Erdal Kurnaz kulübün açılışı ve gelişim sürecini anlatırken, Tüplü dalış eğitmeni Okan Ergün Denizlerde yaşam ve canlılık üzerine konuşma yaptı. Son olarak yönetim kurulu üyelerinden Esat Masatlı deniz kirliliği hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Etkinlik gün boyu çeşitli aktivitelerle devam etti. Çocuklar, bayanlar ve erkekler kategorisinde halat çekme yarışmasında eğlenceli anlara sahne oldu. Katılımcılara çeşitli yiyecek ikramlarında bulunuldu.