BERTO’DA 1 HAFTADA 2 TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

​​​​​​​Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan, Genel Sekreter Gülay Koç, Meslek Komitesi Üyesi ve Halk Bilim Araştırmacısı Hasan Türken, TURSAB Ege Bö...

Özgürses Gazetesi
07:31 -
Abone ol
BERTO’DA 1 HAFTADA 2 TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

​​​​​​​Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali SarılTahir Erdoğan, Genel Sekreter Gülay Koç, Meslek Komitesi Üyesi ve Halk Bilim Araştırmacısı Hasan Türken, TURSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Üyesi Ege Ceylan Kayalarlıoğulları ve Turizm rehberi Mehmet Gülümser‘den oluşan “Turizm Geliştirme Kurulu”, 10.08.2020 ve 13.08.2020 olmak üzere bu hafta 2 kez bir araya geldi.
Toplantılarda, bölgemiz turizmi için yakın zamanda Bergama’yı ziyaret edecek olan acentelerin Bergama, Kozak ve Dikili’de ziyaret edeceği yerler planlandı. Bölgemizin turizm destinasyonunu inceleyecek olan heyet, 3 gün 2 gece sürecek olan bu etkinliklerde bölgemizde faaliyet gösteren turizm sektöründeki kişiler ile birebir görüşüp, fikir alışverişinde de bulunacak. Etkinlik, bölgemize gelen yerli ve yabancı turist sayısının artabilmesi için büyük önem taşıyor.