KINIK’TA VEFA DESTEK GURUBU ÜYELERİ VE MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ  

İzmir'in Kınık ilçesinde Kınık Kaymakamlığı,Kınık Belediye Başkanlığı ve diğer kamu kurumlarınca Koronavirüs salgını için oluşturulan Vefa Destek Grubunda görev alan personel ve Mahalle Muhtarlarına Kınık Belediyesi Sosyal Tesis...

Özgürses Gazetesi
11:33 -
Abone ol
KINIK’TA VEFA DESTEK GURUBU ÜYELERİ VE MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ  

İzmir’in Kınık ilçesinde Kınık Kaymakamlığı,Kınık Belediye Başkanlığı ve diğer kamu kurumlarınca Koronavirüs salgını için oluşturulan Vefa Destek Grubunda görev alan personel ve Mahalle Muhtarlarına Kınık Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi.
Kınık Kaymakamı Erol Türkmen yaptığı konuşmada ‘Hepinize yaşlılarımızın ve sokağa çıkamayan kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada gösterdiğiniz özveri için teşekkür ediyorum. Burada özellikle teşekkür edeceğim bir kişi var. Vefa Destek Grubuna belediyenin tüm imkanlarını sunarak, Vefa Destek Grubu’nun bugüne kadar sorunsuz bir şekilde işleyişini ve İlçe Hıfzıssıhha kurulunda Doktor Belediye Başkanı olması nedeniyle sunduğu fikirler ile ilçemizde salgının daha fazla yayılmasını önleyen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’e teşekkür ediyorum.”
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı konuşmada ‘Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamaları başlar başlamaz, Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı ve diğer kurumlar ile Vefa Destek Grubunu oluşturduk. Vefa Destek Grubuna en fazla emeği geçen siz mahalle muhtarları oldu. Yalnız yaşayan yaşlılarımızın maaşlarını çekme ve zorunlu ihtiyaçlarını görme konusunda siz muhtarlar özverili bir şekilde çalıştınız. Kınık Belediyesi olarak yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahiplerine belirli aralıklarla gıda kolileri dağıttık.  Ayrıca Kınık Kaymakamlığı ve hayırsever iş adamları ile  kurduğumuz aş evinde ihtiyaç sahiplerine her gün 3 çeşit yemek servisi yaptık. Erzak ve sıcak yemek dağıtımımız devam ediyor. Ülkemiz ve dünyamız ciddi bir sınavdan geçiyor. Hükumetimizin aldığı tedbirler ile salgında en az can kaybının yaşandığı ülkelerden biriyiz, bu kontrollü hayata uyarak salgını bu yıl sonuna kadar en az kayıpla atlatacağımıza inanıyorum. Bende bu çalışmalarda emeği geçen başta sayın Kaymakamımız Erol Türkmen olmak üzere Vefa Destek Grubu üyelerine ve siz Muhtarlara teşekkür ediyorum.”
Kınık Kaymakamı Erol Türkmen, Belediye Başkanı Sadık Doğruer’e Vefa Destek Grubu ve İlçe Hıfzıssıhha kurulundaki katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Toplantı sonunda Vefa Destek Grubu üyeleri ve Muhtarlara Kınık Kaymakamı Erol Türkmen ve Belediye Başkanı Sadık Doğruer tarafından teşekkür Belgesi verildi.