Aydem Perakende ve Gediz Perakende’den Çiftçilere Tam Destek

  Aydem Perakende ve Gediz Perakende, farklı ödeme seçenekleriyle çiftçileri desteklemeyi sürdürüyor. Denizbank ile yapılan iş birliğiyle çiftçiler, Denizbank Üretici Kart’la elektrik faturalarını Aydem Perakende ve Gediz Peraken...

Özgürses Gazetesi
11:06 -
Abone ol
Aydem Perakende ve Gediz Perakende’den  Çiftçilere Tam Destek

 

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, farklı ödeme seçenekleriyle çiftçileri desteklemeyi sürdürüyor. Denizbank ile yapılan iş birliğiyle çiftçiler, Denizbank Üretici Kart’la elektrik faturalarını Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nde dört aya varan vade seçenekleriyle ödeyebilecek, bir ay vadede %0 faiz olanağından yararlanabilecek ve geri ödemelerini hasat zamanında yapabilecek.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Denizbank ile çiftçilere destek veren iş birliği anlaşmasına imza attı. Bu kapsamda, Denizbank’ın çiftçilere özel sunduğu ve mazot, gübre, tohum gibi tüm tarımsal girdi alımlarında kullanılabilen Üretici Kart’ın avantajları genişletildi. Denizbank Üretici Kart ile Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden dört aya varan uygun ödeme avantajlarıyla elektrik faturası ödemeleri yapılabilecek. Üstelik bir ay vadede %0 faiz olanağından yararlanılırken, çiftçiler geri ödemelerini ürünlerinin hasat zamanında yapabilecek.

Bitkisel üretim ve hayvancılık yapan çiftçilik belgesi sahibi üreticilerin iş birliğinden yararlanmaları için, en yakın Denizbank şubesine gidip Üretici Kart başvurusu yapmaları yeterli. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye, Aydem Perakende ve Gediz Perakende hizmet noktalarından, web sitelerinden ve 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezinden ulaşmak mümkün.

Aydem Perakende Hakkında:

Enerji sektöründe 40 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji Grubu’nun yapı taşlarından olan Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş, Aydın, Denizli ve Muğla’nın görevli tedarik şirketi olarak 2008 yılında faaliyetlerine başladı ve Türkiye’nin ilk özelleşen elektrik perakende şirketi oldu. Aydem Perakende, görevli tedarik şirketi olarak hizmet verdiği Aydın, Denizli ve Muğla illeri ile Türkiye’nin 81 ilinde 2 milyondan fazla noktada hayat için enerji sağlamakta ve Türkiye’nin enerjisi ve ekonomisi için katma değer yaratıyor. Sürdürülebilir gelecek için enerji çözümleri üretme stratejisini kurum kültürüne yayan Aydem Perakende, müşteriyi odağına alan yaklaşımı, modern dünyanın getirdiği yenilikler ve ihtiyaçlardan beslenen hizmetleri, Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip müşteri ilişkileri merkezleriyle; müşterileri, çalışanları, tedarikçileri ve toplum için değer yaratma amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescil ettiren Aydem Perakende, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından “Harika İş Yeri” olarak sertifikalandırıldı ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yerini aldı.

Gediz Perakende Hakkında:

Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. enerji sektöründe 40 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip, Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji bünyesinde 2013 yılında İzmir ve Manisa illerinin görevli tedarik şirketi olarak kuruldu. Gediz Perakende, İzmir ve Manisa illerinde müşterilerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kalıcı çözümler üreterek 3 milyondan fazla noktada 12 milyondan fazla insana hayat için enerji sağlıyor. Sürdürülebilir gelecek için enerji çözümleri üretme stratejisini kurum kültürüne yayan Gediz Perakende, müşteriyi odağına alan yaklaşımı, modern dünyanın getirdiği yenilikler ve ihtiyaçlardan beslenen hizmetleri ve Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip müşteri ilişkileri merkezleriyle; müşteriler, çalışanları, tedarikçileri ve toplum için değer yaratma amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescil ettiren Aydem Perakende, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından “Harika İş Yeri” olarak sertifikalandırıldı ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yerini aldı.