KINIK’TA BAŞKAN DOĞRUER VE HAMZA DAĞ İLE İFTAR BULUŞMASI

Kınık Belediyesi’nin kentte birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği iftarlar; Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu iftar çadırlarıyla devam ediyor. Programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmi...

Özgürses Gazetesi
09:45 -
Abone ol
KINIK’TA BAŞKAN DOĞRUER VE HAMZA DAĞ İLE İFTAR BULUŞMASI

Kınık Belediyesi’nin kentte birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği iftarlar; Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu iftar çadırlarıyla devam ediyor.
Programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Milletvekili Adayı Güven Demirağ, çevre ilçelerin ve Kınık’ın ilçe başkanları, Daire Amirleri, Cumhuriyet İttifakı ilçe başkanları ve teşkilatı, STK ve Meclis Üyeleri de teşrif ettiler.
Belediyenin düzenlediği iftar programında sekiz ayrı noktada kurulan her iftar çadırında, onar belediye personeli iftar yemeklerinin dağıtımını gerçekleştirdiler.
Ramazan’ın ilk gününden bu yana Kınık Belediyesi tarafından hazırlanan iftarlarda binlerce vatandaş birlikte orucunu açıp; yapılan etkinlikler eşliğinde Ramazan Ayı’nın huzurunu ve bereketini paylaştılar. İftar menüsünde, mercimek çorbası, kuru fasulye, bulgur pilavı, güveç ve höşmerim tatlısı yer aldı. Başkan Dr. Sadık Doğruer de iftar yemeğine katılanları tek tek kendisi karşıladı.
Ayrıca programda yetişkinler için ilahi grubu, ney dinletisi ve semazen gösterileri; çocuklar için ise yarışmalar, yüz boyama ve animasyon gösterileri yer aldı.
Düzenlenen iftar ve sahur programlarının tamamına ayrı ayrı katılım sağlayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “Sevgili vatandaşlarımızla her programda bir araya gelmek benim için büyük önem arz ediyor fakat mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini ve huzurunu paylaşmak için bir araya gelmek bambaşka. Burada hep birlikte dualarımızı edip orucumuzu açtıktan sonra ney ve semazen gösterimi eşliğinde Ramazan sohbetlerimizi de yapmış oluyoruz. Bu sene ülkemizin yaşadığı büyük felaketten dolayı buruk bir Ramazan Ayı geçiriyoruz. Devletimiz var olsun, hep birlikte yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz.
Ayrıca aramızda bulunan saygıdeğer Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ’a da arkamızda dağ gibi durup bütün çalışmalarımıza verdiği çok kıymetli destekleri için de çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun. İftar programımıza katılım sağlayan, bu mübarek günlerde bizlerle birlikte olan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, nice Ramazan Aylarını birlikte geçirmeyi diliyorum. Şimdiden bayramımız mübarek olsun.” dedi.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in konuşmalarının ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise “Bu güzel iftar programımızı bereketlendiren değerli hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Başkanımın da dediği gibi Ramazan Ayı’mız buruk geçiyor. Onbinlerce canımızı kaybettik. Ama Devletimiz büyük hamdolsun, canla başla büyük uğraş veriyoruz. Önümüzdeki hafta bu vakitlerde Ramazan Bayramı’na idrak edeceğiz. Sayın Belediye Başkanı’ma davetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.
İftar programının sonunda Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Ak Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Meclis üyeleri, yöneticiler ve Hamza Dağ’ın da katılımıyla Belediye Sosyal Tesisi Sakız Adası’nda mahalle muhtarları ve STK temsilcileriyle sohbet ettiler.