Güven Demirağ seçim çalışmalarına başladı

14 Mayısta gerçekleşecek olan genel seçimler öncesi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na verilmesiyle birlikte seçim çalışmaları da hızlandı. AK Parti İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmalarına başlad...

Özgürses Gazetesi
09:07 -
Abone ol
Güven Demirağ seçim çalışmalarına başladı

14 Mayısta gerçekleşecek olan genel seçimler öncesi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na verilmesiyle birlikte seçim çalışmaları da hızlandı. AK Parti İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmalarına başladı. Milletvekili adayları, esnaf, vatandaş ve kurumlara ziyaretler yaparak kendilerini tanıtıyor.

İzmir 2. Bölge’de Bakırçay Bölgesi’nin tek temsilcisi Ak Parti sıralarından milletvekili adayı gösterilen Güven Demirağ, İzmir’de seçim startı verildikten sonra Karşıyaka, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret ettikleri yerlerde esnaf ve vatandaşlara parti politikalarını anlatarak seçimler için destek istedi.

İlçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 2.Bölge Milletvekili adayı Güven Demirağ seçim zamanı ve seçim sonrası bölge için İzmir için Türkiye için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Seçmen tepkisinin ‘İstikrardan ve Güçlü Türkiye’den ” yana olduğunu vurgulayan Demirağ, “inanıyorum ki Bakırçay ve 2. Bölge’den rekor seviyede vekil çıkararak, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşasına devam edeceğiz “dedi.