BAŞKAN KAMİL ÖNAL’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği ve Aliağa Futbol Kulübü Başkanı Kamil Önal, korona virüsüne karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına haftanın belli günlerinde yemek ikramında bulunarak destek veriyor. Gemi Geri Dönüş...

Özgürses Gazetesi
07:57 -
Abone ol
BAŞKAN KAMİL ÖNAL’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği ve Aliağa Futbol Kulübü Başkanı Kamil Önal, korona virüsüne karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına haftanın belli günlerinde yemek ikramında bulunarak destek veriyor.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri ve Aliağa Futbol Kulübü Başkanı Kamil Önal, etkisini göstermeye devam eden korona virüsüne karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla organizasyon düzenlendi.  Özel olarak bir restaurantta hazırlanarak paketlenen yemekler, hastanede çalışan tüm personellere dağıtıldı. Başkan Kamil Önal,  bu etkinlik ile sağlık çalışanlarına destek olmayı, onlara moral vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Sağlık çalışanlarına destek olmayı amaçladıklarını belirten Başkan Kamil Önal, “Aliağa Devlet Hastanesine, bu zor günlerde kendimizce moral amaçlı yemek organizasyonu yapmak istedik. Elimizden geldiğince koronavirüsle mücadelede emek veren herkese yardımcı olamaya çalışıyoruz. Bu desteğimiz sağlık çalışanlarımıza inşallah bir nebze de olsa moral olur. Bu zor günlerde sabır ve gayretle çalışarak verdikleri eşsiz mücadeleden dolayı bir kez daha onlara sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum ” dedi.