BERTO VE İZMİRGAZ BİR ARAYA GELDİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Başkan Yardımcısı Göksel Özüak, İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Zafer Taştan ve Genel Sekreter Gülay Koç, İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve İzmirgaz Yatırımlar Genel Müdür Yard...

Özgürses Gazetesi
09:15 -
Abone ol
BERTO VE İZMİRGAZ BİR ARAYA GELDİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Başkan Yardımcısı Göksel Özüak, İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Zafer Taştan ve Genel Sekreter Gülay Koç, İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve İzmirgaz Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan’ı ağırladı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren BERTO üyelerinin de katıldığı görüşmede konuşan Başkan Kolat; “Yakın geçmişte gerçekleştirmiş olduğumuz Meslek Komitesi Toplantısı’nda inşaat meslek komitesi üyelerimiz tarafından dile getirilen konulardan biri, inşaat sektöründe yaşanan doğal gaza erişim sorunuydu. Bugün burada bu sorunu sizlerle paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz. Davetimize istinaden bizleri ziyaret ettiğiniz ve sorunun çözümü için sağladığınız destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyarette sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Ortaya çıkan sonuçlar, detaylı olarak Bergama Ticaret Odası’nın İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeleriyle paylaşılarak gerekli bilgilendirmeler yapılacak.