KINIK BELEDİYESİNDEN KORANAVİRÜS ÖNLEMLERİ 

Kınık Belediye Başkanlığı ülke de görülen Koranavirusün ilçede görülmemesi ve bulaşmaması için dezenfekte çalışmalarını 12 Mart Perşembe günü başlattı. İlaçlama kapsamında Belediye ve Kamu Binaları ,Kınık Belediyespor Tesis...

Özgürses Gazetesi
10:05 -
Abone ol
KINIK BELEDİYESİNDEN KORANAVİRÜS ÖNLEMLERİ 

Kınık Belediye Başkanlığı ülke de görülen Koranavirusün ilçede görülmemesi ve bulaşmaması için dezenfekte çalışmalarını 12 Mart Perşembe günü başlattı. İlaçlama kapsamında Belediye ve Kamu Binaları ,Kınık Belediyespor Tesisleri, Belediye Sosyal Tesisleri, Kreşler, Bankalara ait ATM cihazları Belediye Araçları,Oyun Parkları,Umumi Tuvaletler,Merkez ve Dış Mahallelerde bulunan Düğün ve Çok Amaçlı Salonlar,Kınık Toplum Sağlığı Merkezi, Kınık Devlet Hastanesi, Kınık Minübüsçüler Koperatifine bağlı olarak yolcu taşımacılığı yapan Minübüsler ilaçlandı.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘Koranavirusun ülkemizde görüldüğü açıklanmasının ardından ekiplerimiz Halkın ortak kullandığı ve virusün bulaşmasına sebep olacak yerleri dezenfekte çalışmalarına derhal başladık, ayrıca Belediye Personelimizi virüsten korumak amacıyla dönüşümlü olarak idari izine çıkardık. Coranavirus ile önlemlerimiz tehlike geçinceye kadar devam edecek’ dedi.