Esnaf Odası Başkan Berk, mazbatasını aldı

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanlığı'na geçtiğimiz hafta sonu  yapılan kongrede 672   oy alarak yeniden başkan seçilen Serdar Berk , yeni dönem için mazbatasını aldı. Aliağa Belediye Düğün Salonu'nda yapılan Esnaf ve San...

Özgürses Gazetesi
03:51 -
Abone ol
Esnaf Odası Başkan Berk, mazbatasını aldı

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanlığı’na geçtiğimiz hafta sonu  yapılan kongrede 672   oy alarak yeniden başkan seçilen Serdar Berk , yeni dönem için mazbatasını aldı.

Aliağa Belediye Düğün Salonu’nda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlık seçiminde mevcut başkan Serdar Berk  ,Hüseyin Ekren  ile yarışmıştı. Seçim sonucunda mevcut başkan Serdar  Berk 672, Hüseyin Ekren  334  oy  ile üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine Serdar Berk seçilmişti.

Aliağa  Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Serdar  Berk , yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  İlçe Seçim Kurulu’na giderek, Seçim Müdürü Emrullah Deviren ’in elinden mazbatasını alarak 2. Dönem için göreve başladılar.

Aliağa ’mıza, odamıza, esnaf ve sanatkarlar teşkilatımıza hayırlı olsun

Mazbatasını almasının ardından konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk , kendisi ve yönetimine bu görevi layık gören ve kongreye katılım sağlayan tüm esnaflara teşekkür etti. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de en büyük çabayı esnaflar için vereceklerini dile getiren Başkan Berk , eşit hizmet anlayışıyla hiçbir esnafı mağdur etmeme gayreti içinde olacaklarını söyledi. Yeni yönetiminde tecrübe ile gençliği birleştirdiklerini de dile getiren Başkan Berk , tüm esnaflara el uzatarak birlik ve beraberliğin ön planda tutulacağı yeni dönemin hayırlar getirmesini diledi. Kongrenin kazananının Aliağa  ve esnaflar olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Berk ,” Üyelerimizin takdiriyle yeniden güven tazeledik. Bizleri tekrar bu görev için layık gören üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.  Yeni dönem Aliağa ’mıza, odamıza, esnaf ve sanatkarlarımıza  hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Mazbatasını alan Esnaf Odası Başkanı Berk  daha sonra İlçe Seçim Müdürlüğü  binası önünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Mazbata töreninin ardından Berk  ve Yönetim Kurulu üyeleri  Küçük sanayi sitesinde  eski ustalardan Salih Kahraman’ı  ziyaret ederek  doğum gününü kutladılar.