ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN GÖREVİ DEVRALDI

Hafta sonu gerçekleştirilen CHP Aliağa İlçe Kongresi’nde parti ilçe başkanlığına seçilen Özlem Şan Oğuzhan görevi İlhan Aktaş'tan devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Özlem Şan Oğuzhan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde ayrış...

Özgürses Gazetesi
11:56 -
Abone ol
ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN GÖREVİ DEVRALDI

Hafta sonu gerçekleştirilen CHP Aliağa İlçe Kongresi’nde parti ilçe başkanlığına seçilen Özlem Şan Oğuzhan görevi İlhan Aktaş’tan devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Özlem Şan Oğuzhan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde ayrışmadan nemalanmak isteyenler avuçlarını yalayacak” dedi.

Hafta sonu gerçekleştirilen CHP Aliağa İlçe Kongresi’nde parti ilçe başkanı olarak seçilen Özlem Şan Oğuzhan parti binasında yapılan devir teslim töreniyle görevi İlhan Aktaş’tan devraldı. Devir teslim törenine CHP Aliağa İlçe eski Başkanı İlhan Aktaş, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP Aliağa İlçe Başkan Adayı Saim Yurdakul, CHP ilçe eski ve yeni yönetimi ile partililer katılım gösterdi.

“Yeni yönetimimize hayırlı olsun”

Törende ilk olarak CHP Aliağa eski Başkanı İlhan Aktaş konuşmasına başladı. Aktaş, “Biliyorsunuz 18 Kasım’da başlayan delege seçimleri 1 Aralık’ta bitti. 12 Ocak’ta da kongremizi yaptık. Özlem hanımla Saim bey yarıştılar. Özlem hanım kazandı. Çok güzel bir süreç yaşadık. Hem size hem de her iki adaya teşekkür ediyorum. Bugün yönetim kurulum adına bir devir teslim töreni yapalım dedik. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Bize gösterdiğiniz ve verdiğiniz destek için yönetim kurulu adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 40 gün ilçe başkanlığı yaptım. Benim görevim burada bitti. Yeni yönetimimize hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

“Bu mazbatayı ikimiz teslim aldık”

İlhan Aktaş’ın ardından konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çok güzel bir süreç geçirdik. Başkanım süreci hazırladı. Kongreler, başkanlıklar bayrak yarışı gibi. Biz İlhan beyden aldık. İlhan beyden aldığımız bayrağı en iyi şekilde partimiz adına Aliağa’da yürüteceğiz. Bu süreçte Saim beyle parti içi bir yarışımız oldu. Ama bu sonlandı. Bugün biz ikimiz bu mazbatayı teslim aldık. İkimiz birlikte sizleri selamlamak istedik. Partimiz bundan sonra bir bütün halinde yoluna devam edecek. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nde ayrışmadan nemalanmak isteyenler avuçlarını yalayacak. Yolumuz açık olsun. Her zaman beraber hareket edeceğiz. Her zaman danışacağız. Partimize bir oy daha kazandıracak herkesin partimizde yeri var. Hep beraber her şeyi başaracağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.

“Biz partimizin emrindeyiz”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın ardından Saim Yurdakul bir konuşma yaptı. Yurdakul, “Biz partimizin emrindeyiz. Umarım bu listeyi tercih eden arkadaşlarımızı utandırmazlar. Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. Konuşmaların ardından CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan İlhan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu. İlhan Aktaş ta Özlem Şan Oğuzhan’a parti rozeti hediye etti. Konuşmaların ardından Özlem Şan Oğuzhan makamında tebrikleri kabul edildi. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından tören son buldu.