YENİ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI!

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirdiği mevcut başkan Hüseyin Ekren ve yeni aday Serdar Berk’in yarıştığı olağan genel kurulda kazanan taraf yeni başkan adayı Serdar Berk olmuştu. 4 yıl süreyle ...

Özgürses Gazetesi
03:47 -
Abone ol
YENİ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI!

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirdiği mevcut başkan Hüseyin Ekren ve yeni aday Serdar Berk’in yarıştığı olağan genel kurulda kazanan taraf yeni başkan adayı Serdar Berk olmuştu.

4 yıl süreyle başkanlık görevini yürütecek olan Serdar Berk ve yönetimi, bugün Aliağa İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Berk’in mazbata töreninde yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. Serdar Berk üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.Bugün mazbatasını teslim olmak için Aliağa İlçe Seçim kuruluna yönetimiyle birlikte giden Başkan Serdar Berk yolda esnafına hayırlı işler diledi.  İlçe seçim kurulunda mazbatasını alan Başkan Berk daha sonra odaya geçti. Eski başkan Hüseyin Ekren ve yönetimi Başkan Serdar Berk’i odada karşıladı. Kameralara birlikte poz veren iki başkan birlik ve beraberlik mesajı verdiler.