Burak Uçar, “İki yıldır sorunların tespiti ve çözümleri konusunda çalışıyoruz”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Burak Uçar, ilçedeki basın mensupları ile bir araya geldi. Uçar, iki yıldan beri sorunların tespiti ve hızlı çözümler konusunda çalışan bir ekibi olduğunu belirtti. 2024 Yerel Seçim'lerinde Alia...

Özgürses Gazetesi
12:02 -
Abone ol
Burak Uçar, “İki yıldır sorunların tespiti ve çözümleri konusunda çalışıyoruz”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Burak Uçar, ilçedeki basın mensupları ile bir araya geldi. Uçar, iki yıldan beri sorunların tespiti ve hızlı çözümler konusunda çalışan bir ekibi olduğunu belirtti.

2024 Yerel Seçim’lerinde Aliağa Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olan Burak Uçar, ilçedeki basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Uçar, aday adayı olmaya nasıl karar verdiğini açıkladı. Uçar, gençlik yıllarından beri CHP’ye gönüllülük esasıyla bağlı olduğunu, seçim kampanyalarında ve sandık kurullarında görev aldığını vurgulayarak, “Aliağa’yı yönetmeye bir anda karar vermedik. Bu, yıllardan beri yaşadığımız kentimizdeki sorunlar, adaletsizlik, haksızlık ve liyakatsizlik gibi temel hataların neticesinde ortaya çıktı” diye konuştu.

“İki yıldır sorunların tespiti ve çözümleri konusunda çalışıyoruz”

İki yıldan beri sorunların tespiti ve hızlı çözümler konusunda çalışan bir ekibi olduğunu ifade eden Burak Uçar, “Uzmanlar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanat önderlerinden oluşan bir istişare ekibimiz var. Her şeyden önce bilinçli bir Aliağa seçmeni var. Bu süreçte şeffaf belediyecilik anlamında bizi denetleyecek Aliağalılar var” ifadelerini kullandı.